Gastronomija u Opatiji - Hrvatska - Grand Hotel Adriatic - Grand Hotel Adriatic
Hrvatski

Gastro ponuda

Gastro ponuda Grand Hotela Adriatic

Gastro ponuda Grand Hotela Adriatic nudi poseban i nezaboravan ugođaj svakom gostu bilo da je riječ o cocktail partyu, hladno-toplom buffetu, klasičnom banketu tijekom vjenčanja, rođendanu, godišnjici, organizaciji posebnih obljetnica i događanja na plaži hotela uz more u ljetnim mjesecima. Prekrasan doživljaj za sve koji žele isprobati najbolje kreacije kuhara u Opatiji!

Vrhunski gastronomski doživljaj

Uz vrhunski gastronomski doživljaj, stručno osoblje ovog hotela u Opatiji, pružit će Vam i kvalitetnu uslugu uz najbolje kreacije kuhara. Naši su kuhari i slastičari nosioci brojnih međunarodnih odličja i priznanja. Posebno smo ponosni na domaći kruh i slastice bez aditiva koje sami proizvodimo. Naša preporuka je svakako lokalna plava i bijela riba iz Jadranskog mora koju poslužujemo u restoranu Beach Garden na plaži hotela. Restoran je poznat po najboljoj ribljoj juhi u Opatiji, stoga je restoran Beach Garden na plaži svakako nezaobilazno mjesto ukoliko ste ljubitelj ribljih specijaliteta! Za ljubitelje tjestenina tu je i jedinstvena talijanska kuhinja. Različite vrste svježe tjestenine sljubljene s najboljim domaćim vinima zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima!

Iskustvo od nekoliko desetljeća

Prepustite sve Vaše brige oko organizacije Vaših posebnih događanja uigranom timu s iskustvom od nekoliko desetljeća. Hotel smo u Opatiji s najviše kongresnih događanja, te zavidnim iskustvom u organizaciji vjenčanja, cateringa i evenata. Zadovoljni gosti su naša najbolja referenca, a Vaše posebne želje naš su najveći izazov!

Pridružite nam se

Lajkajte nas na Facebooku

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se ukoliko želite primati posebne ponude Grand Hotela Adriatic putem emaila.