Restorani i barovi u Opatiji - Grand Hotel Adriatic - Grand Hotel Adriatic
Hrvatski

Restorani i barovi

Restaurant Adriatic

Nudi bogatu buffet ponudu:

  • bogati doručak, kroasani pečeni ispred gosta, veliki izbor zdravih namirnica, ali i izbor sireva, pršuta
  • "Show cooking“
  • "Wok"
  •  Meniji za osobe s posebnim režimom ishrane
  •  Domaće slastice, sezonsko voće

Cafe & Lounge bar Nimfa

Ugodna atmosfera u prizemlju hotela, bogata ponuda slastica, toplih i hladnih napitaka. Svakako izdvajamo odličnu kavu s pogledom na more. Uživajte u prekrasnom ambijentu, neka vaša jutarnja kava postane Vaš svakodnevni ritual za vrijeme boravka u Grand Hotelu Adriatic!

Restaurant Pool Garden

Na bazenu hotela uz samo more – kvalitetna ponuda ribljih i mesnih jela s roštilja  (u ljetnim mjesecima), te bogatu ponudu pića.

Restoran je poznat po najboljoj ribljoj juhi u Opatiji. Stoga je Pool Garden restoran svakako nezaobilazno mjesto ukoliko ste ljubitelj ribljih specijaliteta!

Prekrasan doživljaj za sve koji žele isprobati najbolje kreacije kuhara u Opatiji, te uživati u prekrasnom pogledu na more i otoke!

Cocktail & Lounge Bar Kvarner

Na terasi hotela s prekrasnim pogledom na more, mjesto na kojem trebate isprobati sve od ponuđenih vrhunskih koktela, kava i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Pool Bar

Smješten na otvorenom infinity bazenu, s prekrasnim pogledom na infinity bazen i more. Ovaj bar je mjesto na kojem uz uživanje na suncu možete se osvježiti bogatom ponudom skokova, sladoleda, vrhunskih koktela, kave i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Pridružite nam se

Lajkajte nas na Facebooku

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se ukoliko želite primati posebne ponude Grand Hotela Adriatic putem emaila.