Restorani i barovi u Opatiji - Grand Hotel Adriatic - Grand Hotel Adriatic
Hrvatski

Restorani i barovi

Restaurant Adriatic

Nudi bogatu buffet ponudu:

  • "Show cooking“
  • "Wok"
  •  Meniji za osobe s posebnim režimom ishrane
  •  Domaće slastice, te kruh iz vlastite proizvodnje bez aditiva.

Cafe&Lounge bar Nimfa

Ugodna atmosfera u prizemlju hotela, bogata ponuda slastica, toplih i hladnih napitaka. Svakako izdvajamo odličnu kavu s pogledom na more. Uživajte u prekrasnom ambijentu, neka vaša jutarnja kava postane Vaš svakodnevni ritual za vrijeme boravka u Grand Hotelu Adriatic!

Restaurant&Lounge Beach Garden

Na plaži hotela uz samo more – kvalitetna ponuda ribljih i mesnih jela s roštilja uz svakodnevnu živu glazbu (u ljetnim mjesecima), te bogatu ponudu pića. Restoran je poznat po najboljoj ribljoj juhi u Opatiji. Stoga je Beach Garden restoran na plaži svakako nezaobilazno mjesto ukoliko ste ljubitelj ribljih specijaliteta!

Prekrasan doživljaj za sve koji žele isprobati najbolje kreacije kuhara u Opatiji, te uživati u prekrasnom pogledu na more i otoke!

Beach garden jelovnik (pdf)

Cocktail & Lounge Bar Kvarner

Na terasi hotela s prekrasnim pogledom na more, mjesto na kojem trebate isprobati sve od ponuđenih vrhunskih koktela, kava i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

La Terrazza – Cafe&Lounge

Na poznatoj šetnici Lungomare, uz more, 100 m od hotela. U ljetnim mjesecima ponuda sladoleda, voća, sendviča, uz odličnu Lavazza kavu i prekrasan pogled na more!

Pridružite nam se

Lajkajte nas na Facebooku

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se ukoliko želite primati posebne ponude Grand Hotela Adriatic putem emaila.