Saznajte Sve o Opatiji - Hrvatska - Grand Hotel Adriatic - Grand Hotel Adriatic
Hrvatski

Opatija

Kraljica hrvatskog Jadrana i biser Mediterana

Opatija kao kraljica hrvatskog Jadrana i biser Mediterana, više od 170 godina zauzima posebno mjesto na europskoj turističkoj karti.

Morsko plavetnilo Jadrana, brojne plaže, obilje sunca i topline – sve je to doprinijelo da se Opatija razvije u jedno od najomiljenijih jadranskih ljetovališta. Blaga mediteranska klima s velikim brojem sunčanih sati godi tijelu i duhu, pozivajući na dolazak i izvan glavne sezone jer je Opatija mjesto u kojem i proljeće i rana jesen pružaju mnoge užitke. Hoteli u Opatiji zauzimaju posebno mjesto na turističkoj karti naše zemlje. Sinergija tradicije, kvalitete, te vrhunske usluge nadomak prekrasnom moru, hoteli u Opatiji pružaju Vam sve ono što možete poželjeti za svoj odmor.

Opatija - Odličan odabir za Vaš odmor!

Ljeti vrhunska odmorišna destinacija s pregršt sadržaja, prekrasne plaže koje se nalaze samo nekoliko kilometara od centra grada, a pojedine su sakrivene od pogleda te pružaju prekrasan doživljaj i odmor, iako nadomak svim sadržajima koje nudi moderno turističko mjesto. Restorani s lokalnom hranom, tržnice na kojima možete pronaći sve od suvenira pa do lokalnih proizvoda, maslinovog ulja ili suvenira od lavande i smilja, koji su na neki način zaštitni znaci Hrvatske. Preporuka je svakako isprobati i neki od restorana u Opatiji i okolici, koji se mogu pohvaliti Michellinovim zvjezdicama, te kušati vrhunska hrvatska vina u nekom od restorana ili vinskih podruma.

Najpoznatija šetnica u Opatiji - Lungomare nalazi se uz samo more, te povezuje Opatiju s ribarskim gradićem Lovranom. Šetnica duga 12 kilometara, ljetne će noći učiniti još ljepšima, dok će u proljeće i jesen biti nezaobilazno mjesto gdje možete "upijati" sunčeve zrake dok uživate u mirisu mora.

Dugogodišnja tradicija u turizmu - Opatija

Zahvaljujući dugoj tradiciji i iskustvu u pružanju turističkih usluga, Opatija uživa ugled pouzdane i kvalitetne destinacije. Mnogobrojni aduti koje posjeduje, od ljepota arhitekture i tragova povijesti, preko čistog mora i sunca Mediterana, sve do moderne i raznolike ponude današnjih hotela u Opatiji, koji se neprekidno prilagođavaju sve kompleksnijim potrebama suvremenih gostiju. U tom prelijepom okruženju, samo 50 metara udaljenosti od mora nalazi se Grand Hotel Adriatic.

Kvalitetnim smještajem, raznolikom gastronomskom ponudom, kongresnim centrom s najdužom tradicijom u Opatiji i destinaciji, te Tantra Spa & Beauty centrom, koji se nalazi na 8. katu hotela s prekrasnim pogledom na more i otoke, ispunjava i najprofinjenije želje gostiju.

Pridružite nam se

Lajkajte nas na Facebooku

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se ukoliko želite primati posebne ponude Grand Hotela Adriatic putem emaila.