Plaže u Opatiji - Hrvatska - Grand Hotel Adriatic
Hrvatski

Plaže

Hrvatska ima prema Europskoj Komisiji jedno od tri najčišća mora u Europi! To je još jedan od razloga zbog kojih ćete zasigurno željeti odabrati Grand Hotel Adriatic, Opatiju i Hrvatsku!

Novi vanjski bazen Grand Hotela Adriatic

Od lipnja ove godine gosti Grand Hotela Adriatic mogu uživati na našem novom vanjskom bazenu tik do plaže, s prekrasnim pogledom na kvarnerski zaljev. Isprobajte bogatu gastronomsku ponudu i opustite se na udobnim ležaljkama uz osvježavajuće koktele.

Plaža Grand Hotela Adriatic & Beach Garden restoran na plaži

Jedna od prednosti Grand Hotela Adriatic je plaža koja se nalazi samo 50 m od hotela. Uživajte u bezbrižnom odmoru, te nakon jutarnje kave i odličnog doručka uživajte u kupanju i sunčanju u neposrednoj blizini hotela. Na plaži se nalazi i jedan od najboljih mediteranskih restorana Beach Garden s bogatom ponudom jela s roštilja. Izvrsna ponuda i odlične cijene prednost su ovog prekrasnog restorana koji može biti i Vaše odredište za izvrsnu večeru uz zalazak sunca.

Plaža raspolaže suncobranima i ležaljkama. Svim gostima dostupan je i besplatan WiFi.

Plaža Ičići

U neposrednoj blizini, cca. 1,5 km od hotela nalazi se plaža "Ičići", posebno je pogodna za malu djecu zbog šljunka i igraonice s toboganima i pješčanim dijelom plaže. Tu je dodatno ugostiteljska ponuda od restorana s ponudom različitih specijaliteta do sladoleda, koji je jedan od nezaobilaznih ljetnih užitaka! Plaža je opremljena sanitarnim čvorovima, a u blizini se nalazi i veliko parkiralište za automobile. U neposrednoj blizini plaže nalazi se i marina s jahtama koje mame poglede. U marini možete posjetiti neki od restorana ili cafe-a , te uživati u popodnevu s pogledom na more!

Lido Beach

Jedna od najmodernijih plaža po uzoru na Ibizu i mondene plaže poput Nikki Beach, a za ljubitelje plaže s cocktail barom, cjelodnevnom glazbom, te dj-setovima, svakako je plaža "Lido Beach" u centru Opatije, u neposrednoj blizini parka Angiolina.

Plaža raspolaže s ležaljkama, restoranom, te cocktail barom koji se u večernjim satima pretvara u noćni bar s glazbom i organiziranim događanjima. Ovo je mjesto na kojem se šampanjac toči već tijekom dana, a ljubitelji Moët & Chandona uživat će u njegovom ljetnom Ice Imperial izdanju uz prekrasan pogled na more i Opatiju.

Opuštajuće mjesto uz more

Pored uređenih plaža s dodatnim sadržajima, u Opatiji i okolici možete pronaći mirno mjesto uz more samo za sebe. Naime, bezbroj malih uvala uz malo istraživanja mogu postati posebno mjesto na kojem ćete svaki dan u miru uživati u "svojem" djeliću uz more uz zvuk valova i miris mora.

Plaža Črnikovica

Za roditelje s manjom djecom svakako preporučujemo posjet plaži "Črnikovica", uz već gore navedne one koje su pogodne za obitelji s manjom djecom zbog dodatnih sadržaja za najmlađe, te zbog mora koje je na navedenima primjerene dubine kako bi roditelji imali manje briga.

Plaža Medveja

Jedna od najljepših plaža u destinaciji, plaža "Medveja" nalazi se cca. 10 kilometara od centra Opatije u pravcu Lovrana. Šljunčana plaža s najmom ležaljki i suncobrana, glazbom i parkiralištem. Pogodna je za malu djecu zbog dubine mora, te dodatnih sadržaja na samoj plaži, od sanitarnih čvorova do ugostiteljske ponude.

Posjetite plaže na otocima Cres i Mali Lošinj

Dodatno preporučujemo za one željne mira i mjesta bez gužve, posjet plažama na otocima Cres i Mali Lošinj, uz organizirane izlete brodom iz Opatije u jutarnjim, te povratkom u večernjim satima. Brodom možete posjetiti sve one plaže koje su nedostupne automobilima, a odlikuje ih prekrasno bistro more. Izlet brodom zasigurno je naša preporuka za vrijeme boravka u Grand Hotelu Adriatic i Opatiji!

Pridružite nam se

Lajkajte nas na Facebooku

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se ukoliko želite primati posebne ponude Grand Hotela Adriatic putem emaila.