Slovenščina

O YES TO BEAUTY centru

Zaslužite si le najboljše - vrhunske tretmaje v wellness centru YES TO BEAUTY

Svi naši spa terapeuti su educirani od strane mr.ph. Seka Zebić koja je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu u Zagrebu 1973.godine. Kozmetički salon otvara 1977.godine. Svoju aktivnost u kozmetici i kozmetologiji širi na proizvodnju kozmetičkih proizvoda, a osim u praktičnom radu istovremeno svoje znanje koristi za edukaciju kozmetičarki. Cijela njena djelatnost bila je usmjerena prirodi, istraživanju djelovanja prirodnih supstanci i metoda. Njezin je cilj pokazati kako na prirodan način, postići lifting lica i usporiti starenje, a jednostavnim ali ciljanim programom osigurati dugovječnu vitalnost i mladost.

Spa brand THÉMAÉ Paris

Svim se našim THÉMAÉ masažama i ritualima posvećuje jednaka pažnja, kao što se i Taishu – japanski majstor čaja – posvećuje pripremi svojih posebnih napitaka. Naš je cilj svaki tretman oplemeniti toplinom i nježnošću u stilu poznatih keralskih masera koji već generacijama pružaju nježne i učinkovite masaže.  

Diego Dalla Palma Professional

Brand je stvoren kako bi svaka žena bila vrhunac autentične ljepote, izrađene od čiste energije i vitalnosti. Kozmetičari i istraživači stvorili su bio-revitalizirajući program koji vraća staničnu dobrobit i sklad. Ciljani tretmani i patentirani aktivni sastojci nastoje vratiti dobrobit za dugotrajnu ljepotu.

Beauty brand Malu Wilz

Isprobajte Malu Wilz Beauté proizvode i pronađite najbolji program njege kože za lijep i zdrav izgled. Od proizvoda s visokoučinkovitom hijaluronskom kiselinom, koja duboko vlaži kožu, regeneracijsku kremu i eliksir s česticama čistog zlata, savršeno će odgovarati vašim potrebama.

Pridružite se nam

Všečkajte nas na Facebooku

Prijavite se na naše e-novice

Prijavite se, če želite prejemati posebne ponudbe Grand Hotela Adriatic na vaš e-naslov.