Wellness i Spa Ponuda u Opatiji - Grand Hotel Adriatic
Hrvatski

O Tantra Beauty centru

Zaslužujete samo najbolje - vrhunski tretmani u wellness centru Tantra Beauty!

U prizemlju hotela, na 550 m2 prostire se jedan od najvećih i najmodernijih wellness centara u Opatiji, 15 prostorija za masaže i tretmane te kvalitetni i visokoeducirani djelatnici vesele se svakom Vašem pitanju i stoje Vam na raspolaganju osluškujući sve Vaše želje!

Preko 80 različitih tretmana, kupki, masaža, tretmana lica i njega tijela te posebna ponuda za muškarce. Sve tretmane izvodi visokoeducirano osoblje, uz najpoznatije kozmetičke brendove Pevonia Botanica i Thalgo.

Kozmetička kuća Pevonia Botanica

Jedan od 10 najboljih spa brendova na svijetu, korišten u najprestižnijim spa centrima na svijetu, te u spa centru poznatog hotela Bellagio u Las Vegasu. Svjetske zvijezde s oduševljenjem hvale vrhunske tretmane lica brenda Pevonia Botanica, rezultati su izvanredni a kozmetika je na prirodnoj bazi bez formaldehida, umjetnih bojila, parabena, alkohola, mineralnih ulja i isključivo s prirodnim mirisima.

Preporučujemo Myoxy Caviar tretman lica koji je jedan od najjačih korektivnih tretmana lica. Za dehidriranu kožu naša je preporuka Colagen De luxe tretman s nanokapsuliranim kolagenom.

Thalgo

Već renomirani vrhunski spa brend, kvalitetna njega tijela na bazi prirodnih elemenata u cilju opuštanja svih osjetila. Isprobajte vrhunske Thalgo Thalasso tretmane tijela i kupke, nakon što ih isprobate zasigurno će postati dio Vašeg redovitog rituala opuštanja!

Pridružite nam se

Lajkajte nas na Facebooku

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se ukoliko želite primati posebne ponude Grand Hotela Adriatic putem emaila.