Wellness i Spa Ponuda u Opatiji - Grand Hotel Adriatic
Hrvatski

O YES TO BEAUTY centru

Isprobajte sami i ponovno ćete se vratiti uvjereni u učinkovitost naših tretmana osmišljenih kako bi razbili napetost ili ispunili vas energijom, ovisno o vašim potrebama.

Svi naši spa terapeuti su educirani od strane mr.ph. Seka Zebić koja je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu u Zagrebu 1973.godine. Kozmetički salon otvara 1977.godine. Svoju aktivnost u kozmetici i kozmetologiji širi na proizvodnju kozmetičkih proizvoda, a osim u praktičnom radu istovremeno svoje znanje koristi za edukaciju kozmetičarki. Cijela njena djelatnost bila je usmjerena prirodi, istraživanju djelovanja prirodnih supstanci i metoda. Njezin je cilj pokazati kako na prirodan način, postići lifting lica i usporiti starenje, a jednostavnim ali ciljanim programom osigurati dugovječnu vitalnost i mladost.

Spa brand THÉMAÉ Paris

Svim se našim THÉMAÉ masažama i ritualima posvećuje jednaka pažnja, kao što se i Taishu – japanski majstor čaja – posvećuje pripremi svojih posebnih napitaka. Naš je cilj svaki tretman oplemeniti toplinom i nježnošću u stilu poznatih keralskih masera koji već generacijama pružaju nježne i učinkovite masaže.  

Diego Dalla Palma Professional

Brand je stvoren kako bi svaka žena bila vrhunac autentične ljepote, izrađene od čiste energije i vitalnosti. Kozmetičari i istraživači stvorili su bio-revitalizirajući program koji vraća staničnu dobrobit i sklad. Ciljani tretmani i patentirani aktivni sastojci nastoje vratiti dobrobit za dugotrajnu ljepotu.

Beauty brand Malu Wilz

Isprobajte Malu Wilz Beauté proizvode i pronađite najbolji program njege kože za lijep i zdrav izgled. Od proizvoda s visokoučinkovitom hijaluronskom kiselinom, koja duboko vlaži kožu, regeneracijsku kremu i eliksir s česticama čistog zlata, savršeno će odgovarati vašim potrebama.

Pridružite nam se

Lajkajte nas na Facebooku

Prijavite se na naš newsletter

Prijavite se ukoliko želite primati posebne ponude Grand Hotela Adriatic putem emaila.