Book directly for best rates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Book now

Park prirode Učka

Jeste li zainteresirani?

Ova veličanstvena planina uzdiže se u neposrednoj blizini Opatije te pruža spektakularan pogled na Kvarnerski zaljev, ali i brojne mogućnosti za sportske i rekreativne aktivnosti. Kad poželite odmak od gradske vreve, Park prirode Učka idealno je mjesto za uživanje u prirodi.

A ako osvojite i najviši vrh planine Vojak, na kojem se nalazi kula i vidikovac na visini od 1400 metara, dočekat će Vas očaravajući pogled na Istarski poluotok, otoke sjevernog Jadrana, planine Gorskog kotara te Veneciju i Alpe.

Osim stručnog vođenja, Park prirode Učka pruža brojne prilike za sportske i rekreativne aktivnosti, od planinarenja, brdskog biciklizma i slobodnog penjanja pa do brojnih sportskih natjecanja i utrka.

Uz uređene planinarske i biciklističke staze, prekrasne šetnice i edukacijske staze te raznolike radionice i programe za najmlađe, zaljubljenici u prirodu provest će trenutke za pamćenje.

Sljedeće

Trst

Cjelodnevni izlet sa polaskom iz Opatije u 08:00 sati. Vožnja do granice i dalje kroz sloveniju do Italije i Trsta. Po dolasku vožnja kroz grad i panoramski razgled znamenitosti te nastavak do San Giusta. Po dolasku šetnja sa razgledom rimskih ostataka, utvrde i ranoromaničke crkve san Giusto u pratnji vodiča. Nastavak putovanja do centra grada. Dolazak do Piazze Unita i slobodno vrijeme za razgled grada. Nakon pauze odlazak do dvorca Miramare. Razgled parka, centra za istraživanje jadrana i dvorca Miramare.  Nakon razgleda i pauze polazak za Opatiju. Povratak u Opatiju oko 17:00 sati

Pročitajte više Pošaljite upit
Trst

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano