Book directly for best rates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Book now

Vrhunski gastronomski doživljaj

Jeste li zainteresirani?

Naši kuhari i slastičari ponosni su vlasnici brojnih međunarodnih nagrada i priznanja. Kušajte neke od njihovih najboljih kreacija kojima će Vas poslužiti naše ljubazno i profesionalno osoblje.

Osim neizostavne plave i bijele ribe u kojoj možete uživati u našem Pool Garden restoranu, smještenom u očaravajućem ambijentu pokraj vanjskog Infinity bazena, svakako ne propustite kušati i našu čuvenu riblju juhu koja je već dugo na glasu kao najbolja u Opatiji.

Posebno smo ponosni i na izbor vrhunskih slastica koje sami izrađujemo, bez dodataka aditiva, kao i ukusni domaći kruh.

Za ljubitelje talijanske kuhinje pripremamo i raznovrsnu domaću tjesteninu, sljubljenu s izvrsnim umacima, a svako od jela možete upariti i s nekim od ponajboljih vina regije.

Sljedeće

Dugogodišnje iskustvo

Prepustite sve pojedinosti oko organizacije posebnih događanja našem uigranom timu s iskustvom od nekoliko desetljeća. Hotel smo s najviše kongresnih događanja u Opatiji te zavidnim iskustvom u organizaciji vjenčanja, cateringa i brojnih drugih evenata. Zadovoljni gosti naša su najvrijednija referenca, a Vaše posebne želje su nam izazov.

Pročitajte više Pošaljite upit
Dugogodišnje iskustvo

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano