Book directly for best rates

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Book now

Kulisa iz snova

Jeste li zainteresirani?

I kada je riječ o ljubavi, Opatija ima prestižnu povijest. Još prije više od stoljeća njeni su raskošni vrtovi bili omiljena destinacija zaljubljenih plemića i plemkinja, a do danas je ostala nenadmašna kulisa za idilično vjenčanje iz snova.

Opatiju sve češće nazivaju i gradom zaljubljenih, njeni romantični povijesni parkovi, šetnice i perivoji skrivaju nebrojene ljubavne priče koje su se ovdje rađale, dok su još prije više od stotinu godina na romantične izlete stizali prinčevi i princeze, carski i kraljevski dostojanstvenici, intelektualna elita i brojni glasoviti umjetnici.

Baš kao i tada, Opatija je do danas ostala omiljena destinacija zaljubljenih parova, kao i jedna od najromantičnijih kulisa koju možete odabrati za svoju nezaboravnu svadbenu svečanost.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili Vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam neophodno Prihvaćam odabrano